Recensies

BART & FABIENNE

“Femke is onze persoonlijke fotograaf!”

Ieder jaar plannen wij een fotoshoot in voor ons gezin. Wij vinden dit geweldig om dit te doen en onze kids voelde zich vanaf het begin op hun gemak. Ik raad iedereen aan vaker een moment uit te kiezen om een fotoshoot in te plannen. Onze telefoons staan natuurlijk vol met foto’s, maar met de beelden die Femke schiet, kan je dit als een kunstwerk in je huis hangen - of je heb meteen een leuk cadeau voor de familie! ;)

Tevens heb ik dit jaar ook mijn personal branding shoot door Femke laten doen. Het resultaat is GE-WEL-DIG! We hebben een fijne collectie beelden kunnen schieten en de beelden zijn al door andere bedrijven gedeeld! :) YEAH!

Femke is persoonlijk gericht en blend zich helemaal in tijdens de shoot!
TOPPER!

Liefs,
Fabienne Morsch-Allart

 

 

 

 

MICHEL & CHARLOTTE

Femke is een fotograaf die met heel veel passie en enthousiasme de mooiste foto's weet te maken!

Ze heeft bij ons een zwangerschapshoot gedaan en na de geboorte van onze zoon is ze langs geweest voor een newbornshoot.

Deze shoot doet ze met heel veel liefde en geduld waardoor alles heel gemakkelijk en op zijn ritme ging. Op deze manier weet ze de meest bijzondere momenten vast te leggen!

Wij zijn super blij met het eind resultaat van beide shoots!

 

 

 

 

dave & saskia

Femke is lief & warm persoon en staat voor alles open. Al jaren mijn lieve vriendin, waar ik super trots op ben met haar eigen fotografie bedrijfje. Ik heb al meerdere fotoshoots gedaan van mijn gezin en mijn liefste meisjes bij Femke. Iedere keer als ik de foto’s binnen krijg, heb ik een grote big smile op mijn gezicht. Altijd even mooi en puur.

Karlijn & Jordy

Een hele fijne, relaxte fotoshoot gehad bij Femke! Zo wel zwangerschap als new Born shoot bij Femke gedaan. Ze is een enthousiaste, professionele en geduldige fotografe! Precies wat je wilt in je kraamweek.

RIK & Frances

“De familiefoto’s van ons gezin zijn mij ontzettend dierbaar. Een fotoshoot met Femke is altijd een feestje. Zij zorgt voor een ontspannen en ongedwongen sfeer en een flinke dosis gezelligheid. Met als resultaat hele leuke, spontane en proffesionele foto’s. Een echte aanrader!”

ANNEMIEK & MICHEL

Maart 2017 kwam ik in contact met Femke.

 

Femke heeft toen een geweldig mooie newborn fotoshoot van ons eerste kindje gemaakt.

Hoezo geweldig? Er zijn toch zoveel fotografen die dit soort shoots doen? Ja dat klopt, maar die zijn vast niet zo lief en geduldig en nemen vast niet zoveel de tijd voor je zoals Femke dit doet.

Bij Femke voelde we ons gelijk op ons gemak, ze maakte de foto's zoals wij dat wilde en niet zoals je die bij iedereen ziet. Femke lette er ook op dat onze zoon het naar zijn zin had.

Na deze shoot volgde er nog veel meer, elke 3 maanden laten we nieuwe foto's maken op steeds een andere locatie.

Ook heeft ze prachtige foto's gemaakt tijdens de zwangerschap van ons tweede kindje en uiteraard hebben we ook weer een newbornshoot laten doen. We hebben van beide de cake smash fotoshoot vastgelegd.

Onze kids zijn stuiterballen, blijven ook niet netjes zitten lachen naar de camera, maar toch weet Femke op een ongedwongen en spelende manier weer prachtige foto's, met oog voor detail, te maken.

Wij zijn heel blij met haar.

Review achter laten

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.